Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

De Online Masterclass voor Ultiem Welzijn

START VANDAAG!

Wat U Krijgt

 • Ultiem Welzijn Masterclass: 5 modules over de vijf welzijnscirkels, PDFs met uitleg en toelichting, en video's met worksheets om gemakkelijk het denkmodel eigen te maken.

 • PDF van ‘Voorspel tot De Ultieme Denkexpeditie’: Een handig boekje over de ruimere context waarbinnen veranderingen ten behoeve van een welzijnscultuur kunnen plaatsvinden.

 • Videoserie over ‘De Ultieme Denkexpeditie’: Een visueel stimulerende reis door het denken om met nieuwe inspiratie meer welzijn te creëren.

 • Een speciale uitnodiging: voor een exclusieve live proefsessie van ‘De Ultieme Denkexpeditie’! Maak samen met andere leidinggevenden in de welzijnssector een interactieve reis door het denken om ultiem welzijn te co-creëren.

 • Updates, Aanvulling en Verdieping

  De Ultiem Welzijn Masterclass is een doorlopend educatie-programma dat precies in de behoefte van permanente educatie voorziet. Het is speciaal gericht op de vorming van visionair leiderschap dat zich kan aanpassen aan de vragen en de eisen van de tijd. Het is interactief, coöperatief en vindt plaats in een variëteit van modaliteiten voor concrete actiestappen. Daarom ontvangt u regelmatig updates, aanvulling en verdieping op de modules, geïnspireerd door de interacties met de deelnemers en de resultaten uit de praktijk. 

  Al vele deelnemers aan de masterclass en denkexpedities hebben positieve ervaringen

  DIT IS WAT ZE ZEGGEN

  “Het is me duidelijk geworden hoe ik persoonlijke en professionele groei kan combineren zonder uit balans te raken. Mijn gezondheid hoeft niet te lijden onder mijn werk. En mijn werk kan nu juist een uitdrukkingsvorm van mijn gezonde levensstijl zijn.”

  “Door de denkexpeditie heb ik veel meer rust in mijn denken gekregen. Ik zat eerst echt tegen een burnout aan. Maar door deze heldere ordening weet ik nu duidelijk wat me te doen staat.”

  "De concepten zijn soms wat abstract, maar dat vond ik tegelijk ook de kracht. De concrete voorbeelden kan ik nu in een groter verband zien. Daardoor blijf ik minder hangen in details die er minder toe doen.”

  “Al dat vergaderen, al die trainingen, al die cursussen… Het is me pas door deze masterclass en denkexpeditie duidelijk geworden waar ze het allemaal vandaan kunnen halen en hoe we nu werkelijk vooruitgang kunnen boeken. Alsof ineens alles op z’n plek viel.”

  Maurits van Sambeek © 2023

  Alle Rechten Voorbehouden

  Contact:

  [email protected]


  Adres:

  Lange Zwaard 13

  5741 LZ, Beek en Donk